Istoric

Orice prezentare a unei unitati trebuie sa inceapa cu o poveste, o scurta poveste despre istoricul statiunii, bunele, relele, apoi terminand cu „de ce?” am ales sa cream acest complex de casute.
De foarte mult timp se stie un lucru despre Costinesti, Costinestiul a fost si va ramane statiunea tinerilor, statiunea distractiei si in cele din urma, statiunea unde te poti distra liber de dimineata pana seara si invers. Statiunea a trecut printr-o perioada dificila in anul 2005, atunci cand inundatiile s-au abatut asupra sa distrugand totul in calea lor. Imediat, autoritatile au luat masuri si-au ridicat orasul Costinesti din temelii, refacandu-l in totalitate. S-au construit diguri noi, au refacut tot ce a fost distrus, s-a creat un canal de unire a lacului Costinesti cu Marea Neagra, iar statiunea a renascut. In Costinesti totul incepe practic pe 1 iunie in fiecare an, atat discotecile cat si terasele sunt gata sa primeasca turistii dornici de distractie. Niciodata nu va veti plictisi in statiune, puteti alege plimbari pe mare sau pe lac cu hidrobicicleta, skijetul, barca, puteti participa la concursurile zilnice pe plaja (fotbal, voley, etc) plus multe altele. Sa nu uitam si de cele doua simboluri ale statiunii, Epava Evangelia si Obeliscul pe care le puteti vizita si poza oricand doriti.
In anul 2011 ne-am hotarat sa cream un complex de casute in statiunea Costinesti, un complex care sa satisfaca atat pretentia turistului cat si accesibilitatea lui, astfel am reusit sa construim 5 casute dotate la standardele pietei, baie proprie, cablu-tv si internet.
De ce Costinesti? Am ales Costinestiul, deoarece este singura statiune de pe litoralul romanesc cu cel mai mare numar de tineri care-si doresc sa petreaca o vacanta pe litoral la cele mai mici preturi.
Locatia este una deosebita dupa cum observati din imagini, inconjurata de multa verdeata si pomi fructiferi, ferita de zgomotele statiunii.
La noi puteti petrece o vacanta de neuitat alaturi de prieteni sau familie, in conditii excelente la cele mai bune preturi.

Va asteptam cu drag !